EEN HERINNERING VOOR HET LEVEN

Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden heb ik fotografie verankerd in mijn dienstverlening.

Het leven is een aaneenschakeling van momenten waaronder ook intense momenten van liefde en ontroering. Kon je de tijd maar even stil zetten en stilstaan bij deze geluksmomenten en ze voor altijd vangen en vasthouden. Voor nu en voor later.

Ik heb goed nieuws voor je. Met een Creating Memories Fotoshoot maak ik het mogelijk om deze herinneringen op te halen, ze opnieuw te creëren, te voelen en te beleven.

En omdat ik deze momenten met mijn camera vastleg maken we zo samen een tastbare herinnering van de meest intense momenten uit jouw leven voor altijd gevangen in de meest pure foto’s die je ooit hebt gezien. Foto’s van jou alleen of samen met je dierbaren.

Zelf vind ik het erg jammer dat er geen foto’s als deze zijn van toen mijn vader nog leefde, dat de liefde en verbinding van mijn ouders, die ik wel met mijn ogen ving, niet op beeld zijn vastgelegd. We hebben wel de standaard vakantiekiekjes en die koester ik dan ook, echter de echte emoties die zijn daarop niet te zien. Ook was er geen mooie foto voor op de kist. We moesten het doen met het uitvergroten van een paspoortfoto. Daarom zorg ik ervoor dat er tijdens een Creating Memories Fotoshoot ook altijd een mooie portretfoto gemaakt wordt. Ongedwongen, zonder te poseren, gewoon zoals iedereen je kent.

Een Creating Memories Fotoshoot vindt altijd plaats op een mooie buitenlocatie, waarbij ik slechts begeleid, het creëren van momenten doen jullie zelf. We wandelen, we praten, we vieren het leven, delen herinneringen en hebben echt tijd voor elkaar, de foto’s die zijn de kers op de taart.

Een Creating Memories Fotoshoot duurt 1,5 tot 2 uur en is er al vanaf € 197,- inclusief BTW (exclusief eventuele reiskosten), hierbij ontvangt u 10 digitale fotobestanden in hoge resolutie.