GEPASSIONEERD GEPENSIONEERD

Sta je op het punt om met pensioen te gaan?

Ben je net gepensioneerd?

Kijk je uit naar je pensioen?

Je leeft maar eenmaal. Het leven is geen generale repetitie. Het is de uitvoering zelf. Wij inspireren en adviseren je graag om je pensioentijd tot de mooiste tijd van je leven te maken. Om dat te doen wat vele anderen voor onmogelijk te houden. Om niet langer te dromen over het geschenk van het leven, maar te durven doen. Vanuit eigen kracht, passie en hartstocht.

Wat wil je nu en wat wil je nalaten?

Waarvoor wil jij staan in deze fase van je leven? Welke betekenis wil jij toevoegen aan je leven? Op welke manier laat je het geld jouw belangrijkste doelstellingen realiseren? Wanneer kijk jij straks terug op een vervuld leven? Wat betekent kwaliteit van leven voor jou?

Geen verplichtingen meer, louter leven

Als wij ergens blij van worden, dan zijn het wel mensen die gepassioneerd met pensioen zijn. Velen verlangen naar vrijheid en niet meer te hoeven werken voor geld. Toch blijkt het alles behalve eenvoudig. De dingen die het leven het meeste de moeite waard maken, stellen we vaak uit of er is geen geld voor. Wij doen niets liever dan het in balans brengen van het geld en alles wat voor jou het leven de moeite waard maakt. Voor mensen met veel geld, of weinig geld. Geld is voor ons slechts een middel om de essentie van het leven te faciliteren. We zijn professionals op het gebied van financiën, maar ook op het ontdekken, helpen dromen, durven doen van alles waarvoor het pensioenleven is bedoeld.

Twee opties

Om jouw gepassioneerd pensioenleven veilig te stellen, kent ons Persoonlijk Pensioencoachingstraject twee opties:

  • 5-daagse Oostenrijk om in alle rust, tijd en aandacht te hebben voor alles dat er in je hart aanklopt. Voor jou, alleen of samen met je geliefde. Oostenrijk is het land dat past in ons gepassioneerd leven. We coachen in een heerlijke omgeving met alle mogelijkheid om naast reflectie en diepgang heerlijk te ontspannen en gezondheid op te snuiven in zuivere berglucht. Daarna hebben we nog 3 keer een gesprek om de in Oostenrijk benoemde doelstellingen ook echt praktisch te gaan realiseren.

Deze 5-daagse is ook dit jaar weer te reserveren in de weken vanaf 24 juni 2019 tot en met de week van 30 september 2019.

  • Een serie van 5 inspirerende adviesgesprekken van ca. 1,5 tot 2 uur om zowel de materiële als immateriële elementen uit je leven helder en in balans te krijgen. Daarna hebben we nog 3 keer een gesprek waarin we praktisch helpen bij de realisatie van alles dat je in je leven wilt creëren.

Gepassioneerd met pensioen. Smaakt dat naar meer? Bel ons voor een kennismakingsgesprek. We maken graag een uur vrij om ontspannen met elkaar van gedachten te wisselen wat we voor elkaar kunnen betekenen, wat de hoogte van de investering is en hoe jouw werkgever kan bijdragen in deze investering.

Financiële Foto

Hoe ziet je financiële situatie er na je pensioneren uit.

Dit geeft inzicht, overzicht en uitzicht.

Kennismakingsgesprek, uitleg financiële foto

 Online Pensioencoachingstraject

Persoonlijk kennismakingsgesprek en 1e coachingsgesprek

3 verdere digitale opdrachten, 2 Skypegesprekken

Financiële Foto.

 Persoonlijk Pensioencoachingstraject

5 coachingsgesprekken om tot jouw (jullie) Pensioenplan te komen inclusief Financiële Foto.

Met daarbij gedurende de rest van het jaar 3 coachingsgesprekken om de uitvoering van jouw plannen te borgen.