Het Nieuwe Pensioneren

Het Nieuwe Pensioneren, Pensioen, Pensioencoach, Pensioen in Zicht

Het Nieuwe Pensioneren

En dan sta je ineens in de Telegraaf. Vanmorgen vroeg kreeg ik al het eerste berichtje dat ik gespot ben 
Ik heb meegewerkt aan een interview voor de vaste rubriek Kasboek in de bijlage Vrij. Met de journaliste heb ik ruim een uur aan de telefoon gezeten. Zo mooi hoe zij mijn verhaal zo integer en waarheidsgetrouw heeft opgeschreven.

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen. Over hoe ik juist door het leven van mijn eigen lifeplanning, mijn inkomsten uit mijn bedrijf inzet om mijn droomleven nu te leven en de dromen voor de toekomst te bereiken. Hoe ik mensen die richting hun pensioen ga, begeleid om hetzelfde te doen, hoe ik hierdoor al vele levens heb mogen verRIJKen en hoe ik dat mede doe vanuit mijn zo geliefde OostenrRIJK. Hoe dit ook voor jou, je vader, je moeder, je oom, je tante, je vriend of vriendin mogelijk is, daarover lees je meer in mijn boek: "Het Nieuwe Pensioneren". Het boek wat medio dit jaar zal verschijnen en waarvoor er nu een Crowdfundingsactie loopt. Want ook al heb ik zelf mijn financiën goed op orde, de totale kosten voor het uiteindelijk uitgeven van dit boek drukken behoorlijk op mijn budget. Intussen heb ik al ruim 30% van mijn doelbedrag binnen. Wil je mij helpen bij deze droom en tegelijkertijd als eerste het boek in handen hebben, ga dan naar mijn doneerpagina 

En natuurlijk zou het al geweldig zijn als je me vandaag zou kunnen helpen door dit bericht onder de aandacht te brengen. Dus Like, deel en reageer.   

Oh en die prachtige foto van mij, die is gemaakt door Miranda Römer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *